dinsdag 19 mei 2009

Seminar over de toekomst van softwareontwikkeling

Di 19 mei 2009 12:37, Redactie, 2701 views

Applicatieontwikkelaar
CoolProfs organiseert op 18 juni zijn jaarlijkse seminar. Met dit jaar als thema: De toekomst van softwareontwikkeling. Tijdens de seminar wordt ingegaan op welke kant software development opgaat, wat de belangrijkste nieuwtjes en trends zijn op het gebied van softwareontwikkeling en hoe men bij COOLProfs hier in de praktijk op inspeelt. Het evenement wordt voor de 7e achtereenvolgende keer gehouden. Dit jaar vormt de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam het decor.

De thema's van de Ontwerpfabriek (Communicatie, Inspiratie, Design en Architectuur) zijn geïntegreerd in het thema van het seminar. Eric ten Harkel, directeur van COOLProfs: "Communicatie, inspiratie, design en architectuur zijn onontbeerlijk bij softwareontwikkeling. Ze vormen dé bouwstenen voor een uitgebalanceerd resultaat, nu en in de toekomst."
* Communicatie: De laatste nieuwtjes en trends op het gebied van softwareontwikkeling. Gedurende de dag kunnen ervaringen worden uitgewisseld en nieuwe contacten worden opgedaan.
* Inspiratie: CoolProfs zal een nieuw partnership aankondigen dat nieuwe mogelijkheden biedt. Gezamenlijk brainstormen om te komen tot nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken.
* Design: Via een workshop kan kennis worden gemaakt met een nieuwe Agile-ontwikkelmethode. Ook zal Coolprofs zijn ideeën uiteenzetten over de wijze waarop de continuïteit van Gen in de toekomst kan worden gewaarborgd.
* Architectuur: Het aspect architectuur is van eminent belang bij softwareontwikkeling en zal daarom in alle presentaties en demonstraties aan bod komen.
De seminar vindt plaats op donderdag 18 juni 2009, van 10.00 tot 16.30. Aanmelden kan tot 4 juni via
de site, deelname is gratis.

(Bron:
http://www.dutchcowboys.nl/software/17008)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten