maandag 25 mei 2009

Uitnodiging presentatie Trends in de Wereld!

Geachte lezer,

Nog geen twee maanden geleden hebben wij onze tweedejaars stage afgesloten. Tijdens deze stage hebben wij een artikel moeten schrijven voor het vak Trends in de wereld. Alle tweedejaars hebben dit gedaan bij hun stagebedrijf. Dit leverde het MIM van 180 bedrijven het unieke beeld op van welke trends zij binnen hun branche en voor hun bedrijf zien aankomen. Ook kregen we soms het idee hoe deze bedrijven nu met de recessie omgaan. Dit hebben we gebruikt als lesmateriaal.

Alle tweedejaars doen in deze lesperiode trendonderzoek binnen de volgende onderwerpen:
- uitgaan
- vriendschappen
- rituals
- woninginrichting
- vrijetijdsbesteding/hobby's
- nieuwsconsumptie
- vakanties
- eten en drinken
- speelgoed
- gezondheid

De afgelopen weken hebben wij het onderwerp nieuwsconsumptie voor de doelgroep: 50 jaar of jonger onderzocht. We ronden het werk aan de module Trends in de Wereld nu af door producten of diensten te bedenken die aansluiten op de door ons gevonden trends.

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van de eindpresentatie op 23 juni 2009. De eindpresentaties vinden plaats in het auditorium op de begane grond (lokaal 00B02) van het HVA gebouw in Amsterdam. Voor het adres zie onderzijde uitnodiging. Tijdens de eindpresentaties gaan wij als projectgroep de producten of diensten presenteren aan u en de andere tweedejaars studenten.

Als u gebruik wilt maken van onze uitnodiging dan kunt u dit per e-mail doorgeven aan de moduulcoƶrdinator v.w.m.albers@hva.nl.Vanwege het beperkte aantal plaatsen, ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.

Meer informatie kunt u vinden op onze web-log: http://trendsinnieuwsconcumptie.blogspot.com.

Met vriendelijke groet,

Namens projectgroep 202A

Instituut voor Media en Informatie Management
Singelgracht gebouw
Rhijnspoorplein 1
1091 GC Amsterdam
T: 020 - 595 1766
F: 020 - 595 1720
W: http://www.mim.hva.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten